Tam Dayanıklı Panasonic 10.1 Tablet


Tam Dayanıklı Panasonic 10.1 Tablet

1Panasonic, Barselona’da yapılmış durumda olan Panasonic Automotive Innovation Summit organizasyonunda değişim gösteren sektör koşullarını ve yepyeni teknolojileri tartışmak amaçlı bir araya iştirak eden Avrupa’nın önde iştirak eden otomotiv sektörü temsilcilerine en yepyeni tam sağlam 10.1 ” Android tablet

Tam dayanıklılığı, esnek müessesesel kişiselleştirme nitelikleri ve kudretli performansıyla Panasonic Toughpad FZ-A2 otomotiv atölyeleri ve showroom’ları amaçlı ideal bir zeki telefon olarak öne çıkıyor. Bununla beraber, cihaz perakende, turizm ve eğlence sektörlerinde personel profesyonellere satış noktası ve sipariş alma benzeri iş süreçlerinde kocaman kolaylık sağlarken, alandan kurum amaçlı ciddi belgelere her daim erişme gereksinimi duyan mobil çalışanlar amaçlı ideal bir sokak dostu oluyor.

Kuvvetli, sağlam ve kullanıcı dostu
Panasonic FZ-Abir‘in halefi durumda olan Panasonic Toughpad FZ-A2 tam sağlam tablet, hafif (880g), ince (bir6,4mm) ve fansız tasarımıyla uyarı çekiyor. Android for Work’ten Enterprise Security niteliğine sahip Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi üstünde personel tablet en en son versiyon ve ek olarak önceki modeldekine mukayese et ek olarak kuvvetli 4GB RAM ve 32GB eMMC özellikli Intel® AtomTM x5-Z8550 4 çekirdekli işlemciyi (2 MB cache, bir.44GHz den 2.4GHz’ye civarı) içinde barındırıyor.

Hem iç hem bir harici mekanda imaj netliği
10.1 ” boyutunda, harici mekanlarda görüntüyü tam olarak bir biçimde sergileyen, yüksek görünürlük düzeyine sahip (800cd/m2) ekran (bir920x1200) hem bir iç hem bir de harici mekanda konforlu bir seyretme tecrübesi amaçlı tasarlanmış yer alıyor. 10 parmak kapasitif dokunmatik ekran elle, elde eldiven varken ya da imzasını benzeri duyarlı temas gerektiren vaziyetlerde kapasitif elektronik kalem ile beraber kullanılabiliyor. Hatta yağmurda bile!

Zengin müessesesel işlevsellik
Panasonic Toughpad FZ-A2 tablet, ilginç iş gereksinimlerine yönelik kişiselleştirilebilen bir dizi müessesesel arayüz ve bağlantı seçeneğiyle beraber geliyor. 1xUSB 3.0 Type A, 1xUSB 3.1 Type C OTG, 1xHDMI, 1xMicro SD ve GPS benzeri özelliklerin yanında opsiyonel zeki kart okuyucu, 2D barkod okuyucu ve 4G benzeri seçenekler sunuluyor. 5Gbps’ye varan aktarım hızı sunan zıt bağlantı amaçlı USB 3.1 Type C OTG portu, power charging (5V 900mA’ya varan-USB PD desteklenmemektedir) ve USB On The Go işlevselliği bir Android cihazdan diğerine dosya kopyalama ve aktarmayı kolaylaştırıyor.

Fiziksel mekân fark etmeksizin her yerden bağlamak amaçlı tasarlanan Toughpad FZ-A2, en en son versiyon WLAN 802.11ac Intel Dual Band Wireless-AC 8260 teknolojisi ve Bluetooth v4.2 class bir teknolojisi ile en çabuk veri aktarımını sağlıyor.

2

Yönetilmesi kolay
Toughpad FZ-A2, ek olarak yüksek düzeyde yönetilebilirlik amaçlı iş profili ile şahsi profili birbirinden ayıran Google Android for Work niteliğine sahip. BT yöneticilerine esneklik ve müessesesel düzeyde güvenlik imkanı sunan Google AndroidTM for Work kullanıcılara da şahsi uygulama ve bilgilerine özel ulaşım imkânı sunuyor. Google AndroidTM for Work bununla beraber e-posta, birey verileri ve takvim benzeri günlük görevlere yönelik dahili üretkenlik araçlarını da içinde barındırıyor.

Panasonic Pc Ürün Çözümleri Pazarlamadan Sorumlulukları Durumda Olan Evrensel Müdürü Jan Kaempfer şu izahı yapıyor: “4.7 inçten 10.1 inçe civarı değişim gösteren kapsamlı çeşitlilikteki Android Toughpad tablet serimize yaptığımız bu en en son ekleme müesseselere pratik yönetilebilme ve pratik kullanılabilmenin yakınında orijinal ihtiyaçlarına yönelik kişiselleştirilmiş mobil cihazlar sunma kararlılığımızın somut bir adımıdır. Toughpad FZ-A2 tablet, esnek işlevselliği ve kapsamlı bağlantı özellikleriyle otomotivin yanında turizm ve eğlence sektörü ile perakende sektörlerinde de ideal bir cihaz olarak konumlanacak.”

Uzun pil ömrü
Panasonic Toughpad FZ-A2 tablet, vardiyalı çalışmalarda kolaylık imkanı sunan, kullanıcı aracılığıyla çıkarılabilen ve dokuz saate civarı aleti çalıştırabilen bir pile sahip. Bununla beraber tüm gün süre gelen kullanımlar amaçlı opsiyonel çalışma halinde çıkarılabilen pil becerisi de sunuluyor.

Kameralar ve çabuk iletişim
Canlı video konferansı yapma ya da sahada belgeleme amaçlı fotoğraf çekme gereksinimi duyan üyeler amaçlı FZ-A2 Full HD ön internet kamerası ve 8 megapiksel flaşlı arka kamera özellikleriyle donatılmış yer alıyor. Cihaz bununla beraber dahili yönelimsel sıralı mikrofonuyla video konferansı ve ses tanıma yazılımına da uyumlu hale geliyor.

Uzun süreli kullanım amaçlı tasarlandı
Zorlu iş koşullarına uyum göstermesi amaçlı tasarlanan Toughpad FZ-A2 bir,2m yükseklikten düşmeye sağlam olmanın yakınında toz ve suya yönelik IP65 seviyesinde koruma sağlıyor. -10 ila +50 derece içinde değişim gösteren sıcaklıklarda da çalışabiliyor.

Cihaz bununla beraber iki adet opsiyonel otomobil yuvasıyla uyumlu çalışıyor. Cihaz konfigürasyonuna bağlı olarak ince ve genişletilmiş bir versiyon sunulabiliyor. VESA 75mm montaj dizilimli bu hafif ve kompakt yuvalar ve rahatlıkla çıkarılabilmesini imkanı sunan mekanizma Panasonic’in Global Montaj Çözümleri aracılığıyla üretilmiş yer alıyor. Ilginç kilitler amaçlı bir kod ve ilginç kilitler amaçlı ilginç kod sürümleri halinde getirilen bu yuvalar 2 USB 2.0, bir LAN, bir DC in port ve opsiyonel Çift Anten Geçişi özelliklerine sahip.

Temmuz ayından itibaren satışta olacak.

Tam Dayanıklı Panasonic 10.1 Tablet ile Benzer Yazılar:

23 Haziran 2016 Saat : 12:40

Tam Dayanıklı Panasonic 10.1 Tablet Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz