HTC’den Desire T7 Tablet


THTCayvanlı taşınabilir bilişim şirketlerinden HTC, yepyeni tek tablet PC ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Markanın yepyeni tableti meydana geldiği öne sürülen HTC Desire T7 bakalım hangi özelliklerle gelecek.

HTC Desire T7 teknik özellikleri
Uzun süredir tek tablet PC ile karşımıza çıkmayan HTC’de 2016 senesi ek olarak aktif hareket eden geçecek benzeri duruyor. Android üreticilerin tablet PC sektörünü 2. tasarıya atmasından HTC karlı çıkabilir.

GFXBench adlı sitede listelenen cihazın teknik nitelikleri, ekonomik tek tablete işaret etmekte. Cihaz bununla birlikte Zauba’da da görüldü. Bahsedilen cihazın fiyat ve çıkma tarihi artık resmi olarak duyurulmadı fakat 200 doların altında olacağını düşünebiliriz. Desire T7 olarak adlandırılan tabletin MWC 2016’da resmiyet kazanacağı öne sürülüyor.htc-desire-t7-tablet

HTC Desire T7 adlı tablette 6.9 ” büyüklüğünde ve 1280 x 720 megapiksel çözünürlükte tek ekran kullanılacak. Ekranın altında ise 4 çekirdekli bir.3 GHz hızında tek işlemci uyarı çekiyor. Çift çekirdekli Mali-400 GPU’dan kuvvet alacak durumda olan bu tablette bir GB RAM olması uyarı cazip. Çoğalış yalnızca ekonomik tabletlerde bir GB RAM kullanılıyor. Cihazın arkasında ve ön yüzündeki kameraların ikisi de 5 MEGAPIKSEL çözünürlüğünde benzeri duruyor. Depolama sahası ise 16 GB. HTC Desire T7 hakkındaki söylemler doğruysa bu cihaz kutusundan Android 5.0 Lollipop sürümüyle çıkacak.

11

HTC’den Desire T7 Tablet ile Benzer Yazılar:

25 Ocak 2016 Saat : 9:29

HTC’den Desire T7 Tablet Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz