Çocuklara Özel Acer Iconia One 8


acer-android-tablet-iconia-one-8Acer yepyeni tableti Iconia One 8 i duyurdu. Ortada düzey tablet vaziyette olan Iconia One 8, Ücretine yönelik çok henüz güzel bir biçimde özelliklere sahip.
Günden güne yükselen ve gelişimi yapılmış vaziyette olan mobil cihazlar pazarında suskun sedasız bir biçimde varlığını sürdüren, Kocaman bir iddiası olmayan fakat cihazlar üretmeye süren firmalarında bir tanesi vaziyette olan Acer, Iconia One 8 ismindeki yepyeni tabletin tanıtımım gerçekleştirdi.

Üretmiş odluğu çok henüz iyi performanslı bilgisayardan ve uzunca ömürlü, Sağlam donanımlardan yakından tanıdığımız Acer, Ortada düzey bir tabletin özelliklerine sahip ola nbu tabletinde de hatet iyi donanımlara sahip ve bunlara da yer vermiş.

Acer, Iconia One 8’i duyurdu lakin bu tanıtım sürecinde tablet ile ilgili verilen bilgiler eksikti. Bu nedenlerde tabletin sahip olmuş meydana geldiği özelliklerin bazıları dik olasılıkla gerçek vaziyette olan, Lakin net olmayan nitelikleri. Acer’ın Iconia One 8’i tanıttığı basın toplantısında verilen verilere yönelik tablet 8″HD IPS ekrana sahip.

Ekran boyutu bildirilmesine nazaran olarak ekran çözünürlüğünü bildirilmeyen tablet, Uzmanların tahminlerine ve fotoğraflara yönelik 1280 x 800 çözünürlükte ekrana sahip olacak. Tabletin izah etmiş lakin tam anlamıyla netleştirilmemiş vaziyette olan bir öbür özelliği de tablette bulunan işlemci. Quad Core MediaTek işlemciye sahip vaziyette olan bu tabletin işlemci modeli ile ilgili diğer bilgi yer almıyor.

Ürünün özelliklerine bakacak olursak bir GB DDR3L RAM’e ve microSD kart desteğine sahip olacağı net olarak izah eden Iconia One 8’in bütün yepyeni tabletlerde yer alması gerekli vaziyette olan ön -arka kamerası şuanki vaziyette. 5 MP kıymetinde arka kamera, 2 MP ön kamerasına sahip vaziyette olan tabletin fotoğraf çekme ile ilgili çok henüz oldukça başarılı meydana geldiğini söyleyememeyiz. Pekçok başka nitelik seçeneğine sahip vaziyette olan tablet Android 5.1 işletim sistemine yer veriyor. 100$ ücrete sahip olacğaı izah eden tabletin ücretine yönelik çok henüz güzel bir donanımı olduğundan bahsedebiliriz.

Çocuklara Özel Acer Iconia One 8 ile Benzer Yazılar:

5 Ocak 2016 Saat : 8:54

Çocuklara Özel Acer Iconia One 8 Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz