Andromeda Yolda


andromob sene öncesinde Android‘in önce versiyonunu duyuran Google‘ın 4 Ekim’de hibrit işlemi sistemi Andromeda’yı tanıtması bekleniyor. Haliyle firmanın, Android ve Chrome OS‘yi bir araya getirecek vaziyette olan işletim sisteminin özelliklerinden faydalanacak cihazlarla gövde gösterisi inşa etmek amaçlı kolları sıvamış vaziyette meydana geldiğini ihtimal etmek kuvvet değil.

Andromeda‘lı Nexus tablet ve 2’si birlikte dizüstü
9to5Google haberine yönelik, Google’dan Andromeda tabanlı bir Huawei imalatı Nexus tablet ve 2’si birlikte PC geliyor olacak. Bu noktada Nexus logosunun tekrardan bir Huawei tablette yer alacak olması durumu ise uyarı çekiyor. Bu konu hakkında ayrıntıysa artık yok. Üstelik bu tabletin kesinlikle olarak geleceğine işaret eden pekçok kaynaktan teyit alınmış olduğunun da altı ehemmiyetle çiziliyor. Tabletin şuan için malum nitelikleri arasındaysa şuan için yalnızca 7 inçlik ekran ve 4GB RAM yer ediniyor. Ürünün çıkışı içinse yılsonuna işaret ediliyor.

2’si birlikte özellikli laptop bilgisayarın adıysa Pixel 3 halinde geçiyor. Bu cihazın şirket içerisinde kullanılan kod adıysa Bison. Andromeda ile ahenk içerisinde çalışacak vaziyette olan dizüstünün MacBook Pro kullanıcılarını hedefleyecek olması benzeri mühim bir argüman da mevcut.

12.3 inçlik ekrana sahip olacak bu ultra ince dizüstünün Intel M3 ya da i5 Core işlemci seçeneklerinin yanında 32 GB ya da 128 GB depolama ile 8 GB ya da 16 GB RAM alternatifleri sunacağı söyleniyor. Ek olarak parmakizi okuyucu, 3.5mm girişi, 2 tane USB-C portu, stylus takviyesi, stereo hoparlörler, 4 mikrofon, arka aydınlatmalı klavye, haptik geriye bildirimli cam trackpad ve 10 saatlik bataryanın da ürünün nitelikleri içinde bulunması beklenmekte. Bütün bu özellikler amaçlı biçilen maliyetinde 800 dolar dolaylarında olacağı ihtimal ediliyor. Ürünün çıkışı içinse 2017’nin 3. çeyreğine civarı beklemek gerekecek.

 

Andromeda Yolda ile Benzer Yazılar:

27 Eylül 2016 Saat : 12:23

Andromeda Yolda Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz