12 inçlik Windows 10 Samsung Tablet

Etiketler: ,

12 inçlik Windows 10 Samsung Tablet

samsungg

Surface serisi tabletlerin yenilenmesi, Apple iPad Pro ve Windows 10 benzeri etkenler markaları kocaman ekranlı tablet üretmeye yönlendirmeye başladı. Samsung, dev ekranlı tek tablet üretmenin hazırlığında.

2015 seneyin en başında Samsung’un Windows 10’lu tablet üreteceği ile ilgili tek takım söylemler gündeme gelmiş fakat daha daha sonra bu söylemler resmiyet kazanmamış ve havada kalmıştı. Hemen laf konusu tablet Wi-fi ve Bluetooth SIG sertifikaları alırken görüntülendi. Başka Bir Deyişle öne sürülen bu cihazın piyasaya çıkması an sorunu. Sertifikalarda cihazın modeli SM-W700 olarak görüntülendi. İddialar boşa çıkmadı.

Geçtiğimiz aylarda SM-W700 olarak adlandırılacağı söylenen edevat, Intel işlemcili, S-Pen dokunmatik kalem benzeri özelliklere sahip olacak. Başka Bir Deyişle Microsoft’un iPad Pro pazarındaki yepyeni rakibi olmaya aday yaşanıyor. Az zamanda hayat genelinde milyonlarca satış rakamına erişen iPad Pro çoğalış bizzat boyutlarında rakipsiz kalmayacak.

Bir öbür ayrıntı ise laf konusu cihazın ekran boyutunda. Samsung Windows 10 tablet esasında ekran boyutuyla iPad Pro’ya rakip yaşanıyor. Nedeni Ise cihazın 12 ” ekrana rakip olacağı da tekrardan medyaya sızan veriler aralarında. Zauba’da da listelenen cihazın ücretinin 500 dolar ve altında olacağı düşünülüyor. Cihazın tam anlamıyla ne zaman duyurulacağı ise belirsiz.

 

samsung

12 inçlik Windows 10 Samsung Tablet ile Benzer Yazılar:

1 Ocak 2016 Saat : 7:45

12 inçlik Windows 10 Samsung Tablet Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz