Google Fi tabletlere geliyor

Etiketler: ,

google-fi-tabletGoogle Fi, tablet bilgisayarlara geliyor!
Google’ın ağır ağır geliştirme sürecine aynı ritimde devam ettiği Google Fi adlı projesinde mühim bir hamle atıldı. Çoğalış Google Fi, bir takım tablet bilgisayarları da destekliyor.
İlk etapta “Google CEP operatörü oluyor!” halinde medyaya yansıyor Google Fi projesi işlevsel olarak bir CEP operatörü benzeri görünse de esasında bir MVNO ağı. Başka Bir Deyişle Wi-fi ağlarını faydalanarak telefon müzakeresi fırsatı sunuyor. Şayet Fi Network’ün kapsama sahası içindeyseniz esasen bu farkı tanımlamak epeyce kuvvet. Nexus 6 ile ilanlan Google Fi projesi daha daha sonra Nexus 5X ve Nexus 6P cihazları destekler duruma gelmişti. Son Olarak ise bir hamle daha atıldı ve Google Fi, tablet bilgisayarlar aracılığıyla desteklenecek.


Android Police adlı sitenin haberine yönelik maliyetler, akıllı telefonlarla benzer olacak. Her bir GB bilgi 10 Dolar olarak ücretlendirilecek. Google Fi’den yararlanabilmek amaçlı her tablet uyumlu değil. Yalnızca tespit edecek donanımsal özelliklere sahip meydana gelen tabletler Fi Network’ü kullanacak. Bu cihazlar aşağıda versiyonlarıyla beraber listelenmiş vaziyette. Bununla Beraber ilk defa Google Fi’de Nexus cihazlar hariç cihazlar görüyoruz.
Görüldüğü üzere çoğalış Google Fi’yi iPad üzerinden kullanmak da olası olacak. Elbette GB başına 10 Dolar sunmak herkesin tercih etmek aradığı bir tasarı değil fakat unutmayalım Google Fi halen geliştiriliyor. Bu nedenle Fi Network’ü ülkemizden kullanmak artık olası değil. Rastgele bir alternatifi de yer almıyor.

Google Fi tabletlere geliyor ile Benzer Yazılar:

2 Ocak 2016 Saat : 1:07

Google Fi tabletlere geliyor Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz