Samsung Galaxy Tab A8 2017 üzerinde çalışıyor



Tablet piyasasının günden güne daralan bir pazar hacmine sahip meydana geldiğini söylesek büyük ihtimalle birçok de yanılmış olmayız. Çünkü tablet pazarındaki bu düşüş, sektöre taraf verici Apple buna benzer bir adı dahi mühim pazarlama değişiklikleri inşa etmeye mecbur bırakmış vaziyette. Tablet satışlarının günden güne düşmesi, bu pazardaki birden çok şirketin imalat bandının da durmasına ne sebeple oldu. Ancak hala daha Apple, Samsung ve Huawei buna benzer kuvvetli firmalar yepyeni tablet yeni sezon modelleri üretmeye devamı ediyor.

Özellikle Samsung’un bu konuyla alakalı hayli ısrarcı meydana geldiğini söylesek büyük ihtimalle birçok de yanılmış olmayız. Çünkü Taşınabilir Dünya Kurultayı alanında, üst segment bir tablet modelini tanıtan Samsung, şu aralar da cazip fiyatlı yepyeni bir model üstünde çalışıyor.

Benchmark testinde meydana çıkan verilere yönelik, Galaxy Tab A8 2017 adı ile piyasaya takdim edilecek kalan tablet, gücünü Snapdragon 425 yonga setinden alacak. Sistemini 2GB RAM ile destekleyecek kalan Galaxy Tab A8 2017, 16GB’lık bir dahili depolama sahasına sahip olacak. Kutudan önce çıktığında Android 7.0 Nougat ile çalışacak kalan tablet, nitelikleri ile giriş düzeyinde bir performans çiziyor.

1280×800 megapiksel çözünürlüğünde 8 inçlik bir ekranla gelecek kalan Galaxy Tab A8 2017’de 8MEGAPIKSEL’lik anne kameraya 5MEGAPIKSEL’lik ön kamera eşlik edecek. Cihazın fiyat şuan için belli olmasa da özelliklerini göz önüne aldığımızda bitiş derece uygun bir düzeyde olacağını ihtimal edebiliriz.

Samsung Galaxy Tab A8 2017 üzerinde çalışıyor ile Benzer Yazılar:

7 Temmuz 2017 Saat : 1:45

Samsung Galaxy Tab A8 2017 üzerinde çalışıyor Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz