Motorola Tablet Üretimine Başlıyor


Motorola_tablet

Motorola tablet alanındaki çalışmalarına bir süredir ara vermiş ols da, Lenovo anlaşmasının tamamlanmasıyla birlikte bu alana geri döneceği belirtiliyor.

BlackBerry ve HTC Corporation gibi Amerikalı telefon üreticisi Motorola da son yıllarda tablet alanından uzak durdu ve bunun yerine akıllı telefon pazarına öncelik verdi. Motorola tarafından piyasaya sürülen son tabletler ise 2011 yılında satışa sunulan Droid Xyboard ve Xoom 2 oldu. Ancak Şubat ayında düzenlenen MWC 2014 öncesinde çıkan söylentiler, Motorola‘nın tablet alanına geri dönebileceğini gösterdi.

Söylentilerin gündeme çıktığı dönemde Çin menşeli teknoloji devi Lenovo tarafından 3 milyar dolara satın alınan Motorola‘nın yeni tabletini MWC 2014 kapsamında veya hemen sonrasında gün yüzüne çıkaracağı iddia edilmiş olsa da, beklenen olmamış ve Motorola tablet alanından bir süre daha uzak kalmıştı. Ancak Lenovo anlaşmasının nihayet tamamlanmaya yakınlaşmasıyla birlikte Motorola’nın tablet alanına geri dönme planları yeniden canlanmış gibi görünüyor.

Yahoo’nun Tayvan’daki internet sitesinde yer verilen habere göre Lenovo ve Motorola arasındaki dev anlaşmanın bu yıl sonunda tamamlanmasıyla birlikte Motorola yeni ürünler üzerinde yoğunlaşmaya devam edecek ve bu yeni ürünler arasında akıllı saat ve akıllı telefonların yanı sıra tabletler de yer alacak.

Motorola Tablet Üretimine Başlıyor ile Benzer Yazılar:

19 Ekim 2014 Saat : 3:28

Motorola Tablet Üretimine Başlıyor Yazısı için Yorum Yapabilirsiniz